案例 > 住宅空间 > 案例详情
编辑精选

189㎡有温度的极简住宅

珠海  五洲花城三期 |四室 | 189㎡ |50万以上 |风格: 现代简约 侘寂 原木
2024-04-11
35400

前言: 本案位于珠海五洲花城三期,户型为189㎡,原是精装房,业主在未收楼之前就找到我们,希望改造成更适合他与家人居住的生活空间

以大地色系打造适合居家的生活氛围感,微水泥砖与原木结合,哑光的微水泥瓷砖的质感,给空间带来天然的肌理感,营造出满满的静谧感,而原木的加入,又给空间带来了温馨的感觉,让空间更适合居住的氛围。

整屋的收纳系统隐藏在形式之中,合理的分区收纳设计,让业主可以将生活用品收纳在属于他们的空间并关起来,随时保持极简的生活空间

This project is located in Phase III of Wuzhou Huacheng, Zhuhai, with a floor area of 189 square meters. Originally a furnished house, the owner approached us before the house was handed over, hoping to transform it into a living space better suited for themselves and their family.

Using earth tones to create a cozy living atmosphere, we combined micro-cement bricks with natural wood to give the space a textured feel. The matte finish of the micro-cement tiles adds a natural texture, bringing a sense of tranquility to the space. The addition of wood adds warmth, making the space more suitable for living.

The storage system throughout the house is cleverly integrated into the design, with well-planned partitioned storage areas allowing the owners to keep their belongings neatly stored away, maintaining a minimalist living space at all times.

玄关

玄关 现代简约

玄关入户天花用木饰面包裹起来,原意是为了隐藏空调管位,同时让一进门的空间看起来更加简洁统一

Wrapping the ceiling of the entrance hall with wooden veneer serves two purposes: firstly, it conceals the air conditioning ducts, and secondly, it creates a cleaner and more uniform appearance for the space as soon as you enter the door.

玄关 现代简约

玄关柜下方做了一个收纳电箱的装饰盒,避免杂乱的电线露出来,也让空间更加的简洁

A decorative box for storing the electric box was installed under the entrance cabinet to prevent messy wires from being exposed, thus enhancing the overall neatness of the space.

客厅

客厅 现代简约

客厅 现代简约

客厅 现代简约

客厅 现代简约

生活阳台纳入客厅空间后,一家人的生活动区更加开阔,可移动的绿植与单椅,业主可以轻松的更换生活方式

With the addition of the living balcony into the living room space, the family's living area becomes more spacious. The movable green plants and single chairs allow the homeowners to easily change their lifestyle and create a versatile living environment.

客厅 现代简约

厨房

现代简约 厨房

厨房原本的装修我们用不锈钢覆盖,结合深色橱柜,让空间看起来十分的高级,日常用起来也很耐用

We covered the original kitchen renovation with stainless steel, combined with dark cabinets, making the space look very high-end and durable for daily use.

现代简约 厨房

餐厅

餐厅 现代简约

餐厅 现代简约

隐藏式的水吧区,平时关起来空间更加极简,打开也可以展示业主不同的生活方式,丰富与极简并存

The concealed water bar area, when closed, enhances the minimalist feel of the space. When opened, it can showcase the various lifestyles of the homeowner, combining richness with minimalism.

餐厅 餐边柜 现代简约

餐边柜用层板置物架取代传统的全屋定制柜,更符合业主的生活习惯,可以用来摆放心仪的杯子和喜欢的杂志等

Replacing the traditional whole-house custom cabinet with layered shelving units for the sideboard is more in line with the homeowner's lifestyle. It allows for the display of favorite cups and magazines, catering to their preferences.

餐厅 现代简约

餐厅 现代简约

卧室

现代简约 卧室

主人房设计以简约为主,天花的一角像翻开的页脚,给简约的空间带来了设计感。

The design of the master bedroom is predominantly minimalist, with a corner of the ceiling resembling the turned page of a book, adding a sense of design to the simple space.

现代简约 卧室

悬空床头柜使空间看起来更加的通透,与床头背景墙连接起来更加方便业主使用

The suspended bedside table makes the space appear more transparent, and its connection to the headboard wall makes it more convenient for the homeowner to use.

现代简约 卧室

主卧做了少量的衣柜方便业主放一些常穿的衣物或睡衣,开放式的挂衣区则是用来挂置一些穿过的衣服,也是次净衣区

The master bedroom has a small wardrobe for the homeowner to store some frequently worn clothes or pajamas, while the open hanging area is used to hang clothes that have been worn, serving as a secondary laundry area.

书房

书房 现代简约

书房与衣帽间在一个空间,多功能的形式让房间使用率更高,平时业主使用起来也更加的方便,不会与家人相互打扰


Combining the study with the dressing room in one space increases the room's versatility, making it more convenient for the homeowner to use on a daily basis without disturbing other family members.

书房 现代简约

飘窗延伸出来做了一张书桌,悬空式的书桌用透明的亚克力作为分隔与承重,同时看起来也更通透

The bay window extends out to create a desk, which is suspended using transparent acrylic as both a partition and load-bearing structure, giving it a transparent appearance.

卫生间

现代简约 卫生间

卫生间用灯膜代替传统的灯光设计,灯膜散布的光源更加均匀,也更加的柔和

The bathroom uses light films instead of traditional lighting design. The light emitted by the light films is more evenly distributed and softer.

现代简约 卫生间

洗手盆一体成型,卫生清洁更加方便,避免了一些卫生死角的问题

The washbasin is integrated, making it more convenient for cleaning and avoiding some sanitation blind spots.

儿童房

儿童房 现代简约

儿童房设计以原木和白色为主,浅色系的空间给人一种放松的感觉,未来小孩长大了换一下床品也能轻松变换风格

The children's room is designed with wood and white as the main elements, creating a relaxing atmosphere with light colors. In the future, as the child grows up, changing the bedding can easily alter the style.

儿童房 现代简约

网友评论

珠海本森空间设计

广东省 报价:380-500元/平方米

经验标签:

旧房改造、豪宅、智能家居、别墅

报价范围:

380~500元/平方

擅长风格:

法式、现代简约、侘寂、意式极简

公司名称:

珠海本森装饰设计有限公司

简介:

本森空间设计事务所于2016年创立,团队在酒店、高端住宅、商业项目领域积累了丰富的设计经验,通过将零散的想法规整化,将具体的目标概念化,是团队思考创意的设计哲学。 自创立以来专注于建筑设计,室内设计,软装搭配设计以及灯光设计为一体的纯设计公司,我们为客户量身定制从沟通,专业设计,软装搭配直到业主放心入住的全程顾问式服务,凭借着用心就是态度的设计精神,以每个项目为代表作品为落地验收标准,以诚信服务为宗旨的管理制度,全程保障项目的落地效果。

查看更多

发现好物 查看更多好物
扫码查看更多案例
点赞
评论
小程序
扫码登录 账号登录
请打开家居杂志客户端“扫一扫”
忘记密码?
还没有通行证帐号?立即注册
其他账号登录: