新作 | 天生潮玩,用“洄游动线”打造空间的尺度奢侈感!

户型:三室 面积:240平米 预算:20万以上 2020-09-15
前言

设计团队 / 辰佑设计
Designer / CYiD DESIGN

项目地址 / 锦上庭
Location / Jin Shang Ting

设计时间 / 2020年4月
Design time / April 2020

空间展示
户型图

原始户型图

平面布置图
客厅

在空间中做减法,把设计本质更多体现在材质的选择与穿插构造的处理上,为每个空间创造特定的调色组合,以光、影互动为特征,洞悉发生在每一个静止物体间的磁场碰撞,让空间变得纯粹又孑然独立。

Subtraction in the space reflects the essence of the design more in the selection of materials and the processing of interspersed structure, to create a specific palette combination for each space, with the interaction of light and shadow as the characteristics, insight into the magnetic field collision occurred between each stationary object, so that the space becomes pure and isolated.

每个区域的设计都有独特的定义,把每一寸空间利用到极致,以手办展示柜作为背景,与艺术品、家具、静物装置和音乐一起生活,看似简单,但谨慎执行的微小细节也散发着迷人的魅力。既打破了立面的刻板单调又兼顾了展示功能,长虹玻璃映入的光线,因失焦而更具朦胧美感。

The design of each area has its own unique definition, making use of every inch of space to the extreme. With the manual display cabinet as the background, living together with art, furniture, still life installation and music, it seems simple, but the tiny details carefully executed also exudes charming charm. Both broke the facade of
书房

公共空间呈洄游形,动线被巧妙的规划,建构墙体和梁柱这些实体被巧妙利用,实体是永恒性的构造意匠,形成了独特的空间气质。敞开式书房,大面积的落地窗户也可以纵览参差起伏的摩天大楼。

The public space is in the form of migration, the moving lines are cleverly planned, the entities such as the constructed walls and beams and columns are cleverly utilized, the entities are the permanent structural designers, forming a unique spatial temperament. Open type study, the ground window of large area also can have a panoramic view the skyscraper of fluctuation.
餐厅

开放式起居和就餐区,相互独立,又融会贯通,随着光线与空间的流畅对话,让各个空间汇集成一种难以察觉的“大合体”,以暖色系为视觉主轴,其中红色的反复再现形成连续性的视觉语言,结合艺术漆、木质元素,简单却又开放,达到内在美、纯粹性与功能性的结合。

Open-plan living and dining area, are independent of each other, and achieve mastery through a comprehensive, fluent dialogue with the light and space, make the space to assemble an imperceptible "fit", in order to warm color department for visual axis, a red repeated representation form the continuity of the visual language, combining art pain
阳台

阳台作为休闲区,简约通透,隔而不断,使场域轮廓鲜明俐落,细节中彰显细腻特色。

As a leisure area, the balcony is simple, transparent, and continuous, making the outline of the field clear and neat, and the details show delicate features.
卧室

主卧室减少多余的缀饰,用色彩的对比、材质的碰撞来实现的空间语言的丰富,在设计上注重利落静雅,以灰色与原木为背景,辅助隐形光源,结合大理石,空间的优雅轻奢质感展现的淋漓尽致。

The master bedroom reduces redundant decorations, with the contrast of color, the collision of material to achieve the rich space language, in the design pay attention to agile quiet and elegant, with gray and log as the background, auxiliary invisible light source, combined with marble, the elegant light luxury texture of the space show incisively and vividly.

杭州辰佑设计

地区:浙江省    杭州市报价:120-600元/平方米

作者:杭州辰佑设计 设计师

公司:杭州辰佑装饰设计工程有限公司 咨询电话:400-188-7005 辰佑设计是一家集设计与施工一体化的专业全案定制,我们致力于为业主提供创新、系统、专业的室内整体规划。这些年,我们坚持创新、格调、精准、务实的理念对待每位客户委托的“信任”,像家人一样的聆听交流方式,了解居住者的需求,同时站在专业角度,帮助业主找到他们所想要的生活方式,希望透过空间的设计,传达居住者的一些故事。

我要设计
定制专区
匹配您的专属设计师
请选择房子所在城市

60获取验证码

我已阅读并同意《隐私政策》

我们将严格保护您的隐私,请放心填写
hongbao
扫码登录 账号登录
请打开家居杂志客户端“扫一扫”
忘记密码?
还没有通行证帐号?立即注册
其他账号登录: